Gode råd

​Et par gode råd, så får du det bedste resultat og bliver tilfreds!

  • Del/ skær det ferske kød i mindre portioner, der egner sig til dit/jeres behov og læg kødet i fryseren.
  • Sørg for at fordele kødet i fryseren samt evt. at vende det et par timer senere for at sikre korrekt indfrysning.
  • Hvis der er tid, så form hakkekødet som bøffer og pak dem to og to, inden de kommer i fryseren. Det tager lidt tid, men er mere fleksibelt ved optøning.

Se here vores brochure her

Opskæring:

I​nderlår

Yderlår

Lårtunge

Klump

Tykstegsfilet

T-bone steaks

Højrebssteg

Entrecôte-steg

Mørbradhoved

Cuvette

Culotte

Tykkam

Bov med ben

Ossobuco

Oksehale

Spareribs

Hakket kød

Anvendes til:

Roastbeef, sammenkogte retter, f. eks boeuf bourginon

Sammenkogte retter f. eks bøf stroganoff

Roastbeef

Sammenkogte retter, f. eks gullasch

Bøffer, roastbeef eller i tynde skiver i f. eks thai mad

Grill (det er tyndsteg og mørbrad)

Hel steg i ovn/kuglegrill eller bøffer

Hel steg i ovn/kuglegrill eller bøffer

Steges hel eller skæres i bøffer

Hel steg i ovn/kuglegrill, koges til f. eks mexicansk mad eller perberrodskød

Hel steg i ovn/kuglegrill

Gammeldags oksesteg

Koges til mexicansk /thai/indisk mad og få en god oksekødssuppe

Ossobuco

Okehale ragout

Koges, marineres og grilles

Lasagne, taco, hakkebøffer mv.

UGE  33


             Magert hakket                Oksekød

      3 kg  kun  Superpris......         190,00 kr.

  Tá 6 kg  kun  Superpris.....       ​  360,00 kr.    

         Kalvekoteletter M/Skaft

                       ​Eller

           Wienerschnitzler             

   Pr. ½ kg kun   Superpris....          75,00 kr. 

​           

  Hjemmelavet

Hamburgerryg

                          Ikke pumpet

     Pr. ½ kg kun     Superpris.....      37,50 kr.

         

Alle former for rødt kød

til grillen

       Bl. a. Roastbeef - Gl.dags oksesteg

        skåret af SKJOLDMOSE KØDKVÆG

     

 

   Frit valg på hele hylden:

 

    Bryst i skiver, ca. 850 gr.

    Koteletter u/ben, ca. 800 gr.

    Nakkekoteletter, ca. 850 gr

    Schnitzler, ca. 700 gr.

    Skinke i strimler eller tern, ca. 750 gr.

    Hakket gris, ca. 1.200 gr.

    Medister, ca. 1.200 g

 

   Pr. pakke kun ...                    65,00 kr.

         

    Tá 2 pakker pakker for

    Kun    Superpris....              120,00 kr.

Åbningstider i butikken:

         Torsda​g    kl. 9.00 - 17.30

         Fredag      kl. 9.00 - 18.00

     

     

       

Detail