skallebølle logo godkendt - kopi.png

Gode råd

​Et par gode råd, så får du det bedste resultat og bliver tilfreds!

  • Del/ skær det ferske kød i mindre portioner, der egner sig til dit/jeres behov og læg kødet i fryseren.
  • Sørg for at fordele kødet i fryseren samt evt. at vende det et par timer senere for at sikre korrekt indfrysning.
  • Hvis der er tid, så form hakkekødet som bøffer og pak dem to og to, inden de kommer i fryseren. Det tager lidt tid, men er mere fleksibelt ved optøning.

Se here vores brochure her

Opskæring:

I​nderlår

Yderlår

Lårtunge

Klump

Tykstegsfilet

T-bone steaks

Højrebssteg

Entrecôte-steg

Mørbradhoved

Cuvette

Culotte

Tykkam

Bov med ben

Ossobuco

Oksehale

Spareribs

Hakket kød

Anvendes til:

Roastbeef, sammenkogte retter, f. eks boeuf bourginon

Sammenkogte retter f. eks bøf stroganoff

Roastbeef

Sammenkogte retter, f. eks gullasch

Bøffer, roastbeef eller i tynde skiver i f. eks thai mad

Grill (det er tyndsteg og mørbrad)

Hel steg i ovn/kuglegrill eller bøffer

Hel steg i ovn/kuglegrill eller bøffer

Steges hel eller skæres i bøffer

Hel steg i ovn/kuglegrill, koges til f. eks mexicansk mad eller perberrodskød

Hel steg i ovn/kuglegrill

Gammeldags oksesteg

Koges til mexicansk /thai/indisk mad og få en god oksekødssuppe

Ossobuco

Okehale ragout

Koges, marineres og grilles

Lasagne, taco, hakkebøffer mv.

UGE  05

Magert Hakket oksekød

3kg Kun ... 300 kr.

Weekend pålægskpakke 3 lag +

1 kg gl dags medister

kun ... 130 kr.

Skinkekød i tern 1,5 kg

 kun ... 99 kr.

Krogmodnet højrebsbøffer 

pr. 100 gr. kun ... 29,95 kr.

Marineret skinkesteg

ca 2 kg kun ... 125 kr. 

5x bag selv leverpostej

Kun ... 84,95 kr. 

Indbagt mørbrad

til 5 personer kun ... 125 kr.

Tykt røget spæk

Kun ... 42,50 kr. pr. 1/2 kg.

Åbningstider i butikken:

         Torsda​g    kl. 9.00 - 17.30

         Fredag      kl. 9.00 - 18.00

   

Detail