Gode råd

​Et par gode råd, så får du det bedste resultat og bliver tilfreds!

  • Del/ skær det ferske kød i mindre portioner, der egner sig til dit/jeres behov og læg kødet i fryseren.
  • Sørg for at fordele kødet i fryseren samt evt. at vende det et par timer senere for at sikre korrekt indfrysning.
  • Hvis der er tid, så form hakkekødet som bøffer og pak dem to og to, inden de kommer i fryseren. Det tager lidt tid, men er mere fleksibelt ved optøning.

Se here vores brochure her

Opskæring:

I​nderlår

Yderlår

Lårtunge

Klump

Tykstegsfilet

T-bone steaks

Højrebssteg

Entrecôte-steg

Mørbradhoved

Cuvette

Culotte

Tykkam

Bov med ben

Ossobuco

Oksehale

Spareribs

Hakket kød

Anvendes til:

Roastbeef, sammenkogte retter, f. eks boeuf bourginon

Sammenkogte retter f. eks bøf stroganoff

Roastbeef

Sammenkogte retter, f. eks gullasch

Bøffer, roastbeef eller i tynde skiver i f. eks thai mad

Grill (det er tyndsteg og mørbrad)

Hel steg i ovn/kuglegrill eller bøffer

Hel steg i ovn/kuglegrill eller bøffer

Steges hel eller skæres i bøffer

Hel steg i ovn/kuglegrill, koges til f. eks mexicansk mad eller perberrodskød

Hel steg i ovn/kuglegrill

Gammeldags oksesteg

Koges til mexicansk /thai/indisk mad og få en god oksekødssuppe

Ossobuco

Okehale ragout

Koges, marineres og grilles

Lasagne, taco, hakkebøffer mv.

UGE  17


             Magert hakket                Grisekød

      3 kg  kun  Superpris......         120,00 kr.

​    Ta'  6 kg kun   Superpris....      210,00 kr.                                 

4 stk. Frosne svinemørbrad

      Kun        Superpris....            100,00 kr.

 ​

​                   Hakket KalveKød

​      3 kg kun    Superpris.....         250,00 kr.

   
​Forloren hare eller rørt fars

   Pr. ½ kg kun    Superpris.....       65,00 kr.

 

  Vi har alt indenfor

  kalvekød:

  Wienerschnitzler

  Kalvekoteletter

  Dobbelt kalvekoteletter

  kalveculotter

  Bov og tykkam t/kalvefrikasÉ

  Kalveskank OG Kalveryg:

   

    Frit valg:

    Pr. ½ kg kun   Superpris   ....     50,00 kr.

      Frit valg på hele hylden:

       Bryst i skiver, ca. 850 gr.

       Koteletter u/ben, ca. 800 gr.

       Nakkekoteletter, ca. 850 gr.

       Schnitzler, ca. 700 gr.

       Skinke i strimler eller tern, ca. 750 gr.

       Hakket gris, ca. 1.200 gr.   

       Medister, ca. 1.200 gr.

                   Pr. pakke ...      65,00 kr.

               

                 Tá   2 pakker pakker for

           Kun    Superpris  ....  120,00 kr.

 Åbningstider før påske

Uge 16 :

  Tirsdag d. 16.04.19  kl. 9.00 - 17.30

  Onsdag d. 17.04.19   kl. 9.00 - 18.00

   

​​

Åbningstider i butikken:

         Torsdag    kl. 9.00 - 17.30

         Fredag      kl. 9.00 - 18.00

     

       

Detail