Gode råd

​Et par gode råd, så får du det bedste resultat og bliver tilfreds!

  • Del/ skær det ferske kød i mindre portioner, der egner sig til dit/jeres behov og læg kødet i fryseren.
  • Sørg for at fordele kødet i fryseren samt evt. at vende det et par timer senere for at sikre korrekt indfrysning.
  • Hvis der er tid, så form hakkekødet som bøffer og pak dem to og to, inden de kommer i fryseren. Det tager lidt tid, men er mere fleksibelt ved optøning.

Se here vores brochure her

Opskæring:

I​nderlår

Yderlår

Lårtunge

Klump

Tykstegsfilet

T-bone steaks

Højrebssteg

Entrecôte-steg

Mørbradhoved

Cuvette

Culotte

Tykkam

Bov med ben

Ossobuco

Oksehale

Spareribs

Hakket kød

Anvendes til:

Roastbeef, sammenkogte retter, f. eks boeuf bourginon

Sammenkogte retter f. eks bøf stroganoff

Roastbeef

Sammenkogte retter, f. eks gullasch

Bøffer, roastbeef eller i tynde skiver i f. eks thai mad

Grill (det er tyndsteg og mørbrad)

Hel steg i ovn/kuglegrill eller bøffer

Hel steg i ovn/kuglegrill eller bøffer

Steges hel eller skæres i bøffer

Hel steg i ovn/kuglegrill, koges til f. eks mexicansk mad eller perberrodskød

Hel steg i ovn/kuglegrill

Gammeldags oksesteg

Koges til mexicansk /thai/indisk mad og få en god oksekødssuppe

Ossobuco

Okehale ragout

Koges, marineres og grilles

Lasagne, taco, hakkebøffer mv.

UGE  25


             Magert hakket                Grisekød

      3 kg  kun  Superpris......         120,00 kr.

​    Ta'  6 kg kun   Superpris....      210,00 kr.                                 

Magert hakket

                      oksekød                     

      3 kg kun Superpris....           190,00 kr.

 ​   Ta' 6 kg kun  Superpris...        360,00 kr.

​                          

  kalvekoteletter

   Pr.  1/2 kg.  kun   Superpris.....     75,00 kr.

     

   Frit valg på hele hylden:

 

    Bryst i skiver, ca. 850 gr.

    Koteletter u/ben, ca. 800 gr.

    Nakkekoteletter, ca. 850 gr

    Schnitzler, ca. 700 gr.

    Skinke i strimler eller tern, ca. 750 gr.

    Hakket gris, ca. 1.200 gr.

    Medister, ca. 1.200 g

 

   Pr. pakke kun ...                    65,00 kr.

         

    Tá 2 pakker pakker for

    Kun    Superpris....              120,00 kr.

         SommerferieLukning:

     Uge 29-30-31

Butikken åbner igen

torsdag d. 8 august 2019  kl.9.00

Slagteriet holder lukket fra

d. 15. juli til d. 4. august 2019

begge dage incl.

Åbningstider i butikken:

         Torsda​g    kl. 9.00 - 17.30

         Fredag      kl. 9.00 - 18.00

     

     

       

Detail