Gode råd

​Et par gode råd, så får du det bedste resultat og bliver tilfreds!

  • Del/ skær det ferske kød i mindre portioner, der egner sig til dit/jeres behov og læg kødet i fryseren.
  • Sørg for at fordele kødet i fryseren samt evt. at vende det et par timer senere for at sikre korrekt indfrysning.
  • Hvis der er tid, så form hakkekødet som bøffer og pak dem to og to, inden de kommer i fryseren. Det tager lidt tid, men er mere fleksibelt ved optøning.

Se here vores brochure her

Opskæring:

I​nderlår

Yderlår

Lårtunge

Klump

Tykstegsfilet

T-bone steaks

Højrebssteg

Entrecôte-steg

Mørbradhoved

Cuvette

Culotte

Tykkam

Bov med ben

Ossobuco

Oksehale

Spareribs

Hakket kød

Anvendes til:

Roastbeef, sammenkogte retter, f. eks boeuf bourginon

Sammenkogte retter f. eks bøf stroganoff

Roastbeef

Sammenkogte retter, f. eks gullasch

Bøffer, roastbeef eller i tynde skiver i f. eks thai mad

Grill (det er tyndsteg og mørbrad)

Hel steg i ovn/kuglegrill eller bøffer

Hel steg i ovn/kuglegrill eller bøffer

Steges hel eller skæres i bøffer

Hel steg i ovn/kuglegrill, koges til f. eks mexicansk mad eller perberrodskød

Hel steg i ovn/kuglegrill

Gammeldags oksesteg

Koges til mexicansk /thai/indisk mad og få en god oksekødssuppe

Ossobuco

Okehale ragout

Koges, marineres og grilles

Lasagne, taco, hakkebøffer mv.

UGE  20

Grillpølser

Hjemmelavet

Flere variationer

Marinerede kamben

og vikingekøller

klar til grillen.

2 STK. store Koteletter

        Superpris  ..........     Kun      39,50 kr.​

medister Frosen

  3 kg Superpris .......       Kun     95,00 kr.


            svinemørBrad FroseN             

   3 stk. Superpris .......      Kun    95,00 kr.

​"Skrædderbøf"

  Kvielever i skiver

   Pr. 1/2 kg    Superpris....   Kun   20,50 kr.

       

               "Skrædderbøf"

            Kvielever i skiver

             eller hel stykke

      3 kg     Superpris....   Kun         80,00 kr.

Marinerede koteletter

       eller nakkekoteletter     

     Pr.  1/2 kg   Superpris.... Kun     37,50 kr.

 

   Frit valg på hele hylden:

 

    Bryst i skiver, ca. 850 gr.

    Koteletter u/ben, ca. 800 gr.

    Nakkekoteletter, ca. 850 gr

    Schnitzler, ca. 700 gr.,

    Skinke i strimler eller tern, ca. 750 gr.

    Hakket gris, ca. 1.200 gr.

    Medister, ca. 1.200 g

 

   Pr. pakke kun ...                    70,00 kr.

         

    Tá 2 pakker for

    Kun    Superpris....             130,00 kr.

​    

Åbningstider uge 21:

Omkring

Kr. Himmelfartsdag​

Onsdag d. 25.05    kl. 9.00 - 17.30

FREDAG d. 27.05  KL. 9.00 - 18.00

Åbningstider i butikken:

         Torsda​g    kl. 9.00 - 17.30

         Fredag      kl. 9.00 - 18.00

     

     

       

Detail