Gode råd

​Et par gode råd, så får du det bedste resultat og bliver tilfreds!

  • Del/ skær det ferske kød i mindre portioner, der egner sig til dit/jeres behov og læg kødet i fryseren.
  • Sørg for at fordele kødet i fryseren samt evt. at vende det et par timer senere for at sikre korrekt indfrysning.
  • Hvis der er tid, så form hakkekødet som bøffer og pak dem to og to, inden de kommer i fryseren. Det tager lidt tid, men er mere fleksibelt ved optøning.

Se here vores brochure her

Opskæring:

I​nderlår

Yderlår

Lårtunge

Klump

Tykstegsfilet

T-bone steaks

Højrebssteg

Entrecôte-steg

Mørbradhoved

Cuvette

Culotte

Tykkam

Bov med ben

Ossobuco

Oksehale

Spareribs

Hakket kød

Anvendes til:

Roastbeef, sammenkogte retter, f. eks boeuf bourginon

Sammenkogte retter f. eks bøf stroganoff

Roastbeef

Sammenkogte retter, f. eks gullasch

Bøffer, roastbeef eller i tynde skiver i f. eks thai mad

Grill (det er tyndsteg og mørbrad)

Hel steg i ovn/kuglegrill eller bøffer

Hel steg i ovn/kuglegrill eller bøffer

Steges hel eller skæres i bøffer

Hel steg i ovn/kuglegrill, koges til f. eks mexicansk mad eller perberrodskød

Hel steg i ovn/kuglegrill

Gammeldags oksesteg

Koges til mexicansk /thai/indisk mad og få en god oksekødssuppe

Ossobuco

Okehale ragout

Koges, marineres og grilles

Lasagne, taco, hakkebøffer mv.

UGE  50

HUSK at bestille

juleanden OG gåsen

SEnest d. 12.12.19


Magert Hakket

grisekød

        3 kg kun Superpris .....        120,00 kr.

    Ta'  6 kg kun Superpris ......     210,00 kr.

syltepakke:

 Består af snitter, skank

 eller nakkefilet + kraftben

     

            

       3 stk. Frosne Mørbrad                      Superpris....                   100,00 kr. 

​                  

Mad til husets bedste ven

             (Nyre, lever og hjerter i tern)

      1 pose                                       15,00 kr.

  Tá 10 poser for    Superpris.....   100,00 kr.

2 engelske bøffer

af tykstegsfilet

     skåret af SKJOLDMOSE KØDKVÆG

     

      Ca. 400 gr.                                79,00 kr.

     

 

   Frit valg på hele hylden:

 

    Bryst i skiver, ca. 850 gr.

    Koteletter u/ben, ca. 800 gr.

    Nakkekoteletter, ca. 850 gr

    Schnitzler, ca. 700 gr.

    Skinke i strimler eller tern, ca. 750 gr.

    Hakket gris, ca. 1.200 gr.

    Medister, ca. 1.200 g

 

   Pr. pakke kun ...                    65,00 kr.

         

    Tá 2 pakker pakker for

    Kun    Superpris....              120,00 kr.

​  Husk at bestille

juleanden OG gåsen

Senest d. 12.12.19

Åbningstider omkring

jul og nytår:

    Torsdag d. 19.12.19 kl. 9.00 - 17.30​

    Fredag   d. 20.12.19 kl. 9.00 - 18.00

    Mandag  d. 23.12.19 kl. 9.00 - 17.30

    Mandag. d. 30.12.19 kl. 9.00 - 17.30

                     Vi holder lukket:

                Fredag d. 27.12.19  og

               Torsdag d. 02.01.20 til

                 Søndag d. 12.01.19

          begge dage incl.  (Uge 1 og 2)

Åbningstider i butikken:

         Torsda​g    kl. 9.00 - 17.30

         Fredag      kl. 9.00 - 18.00

     

     

       

Detail