Gode råd

​Et par gode råd, så får du det bedste resultat og bliver tilfreds!

  • Del/ skær det ferske kød i mindre portioner, der egner sig til dit/jeres behov og læg kødet i fryseren.
  • Sørg for at fordele kødet i fryseren samt evt. at vende det et par timer senere for at sikre korrekt indfrysning.
  • Hvis der er tid, så form hakkekødet som bøffer og pak dem to og to, inden de kommer i fryseren. Det tager lidt tid, men er mere fleksibelt ved optøning.

Se here vores brochure her

Opskæring:

I​nderlår

Yderlår

Lårtunge

Klump

Tykstegsfilet

T-bone steaks

Højrebssteg

Entrecôte-steg

Mørbradhoved

Cuvette

Culotte

Tykkam

Bov med ben

Ossobuco

Oksehale

Spareribs

Hakket kød

Anvendes til:

Roastbeef, sammenkogte retter, f. eks boeuf bourginon

Sammenkogte retter f. eks bøf stroganoff

Roastbeef

Sammenkogte retter, f. eks gullasch

Bøffer, roastbeef eller i tynde skiver i f. eks thai mad

Grill (det er tyndsteg og mørbrad)

Hel steg i ovn/kuglegrill eller bøffer

Hel steg i ovn/kuglegrill eller bøffer

Steges hel eller skæres i bøffer

Hel steg i ovn/kuglegrill, koges til f. eks mexicansk mad eller perberrodskød

Hel steg i ovn/kuglegrill

Gammeldags oksesteg

Koges til mexicansk /thai/indisk mad og få en god oksekødssuppe

Ossobuco

Okehale ragout

Koges, marineres og grilles

Lasagne, taco, hakkebøffer mv.

UGE  21-22

svinemørbad

                             Frosne

       4 stk.    kun   Superpris .....  100,00 kr.


  Magert hakket grisekød

     3 kg    kun    Superpris .....     100,00 kr.

             

   MAgert hakket oksekød

     3 kg    kun     Superpris .....   ​​200,​​00 kr.

​​​

Marineret Kamfilet

                              3 slags

   Pr. 1/2 kg    kun   Superpris .....  32,50 kr.

Kalvekoteletter

                             med ben

   Pr. 1/2 kg  kun    Superpris  .....    75,00kr.

svinekoteletter

                              m/skaft                      

     Pr.. 1/2 kg kun    Superpris  ....  37,50 kr.

         

              

​​

Åbningstider i butikken:

         Torsdag    kl. 9.00 - 17.30

         Fredag      kl. 9.00 - 18.00

     

       

Detail