​Skallebølle Slagtehus

​Adresse:

Odensevej 153

5492 vissenbjerg

Tlf: 65 96 80 37

Åbningstider:

Tors 9.00-17.30

Fre 9.00-18.00

Kontakt os

Gode råd

​Et par gode råd, så får du det bedste resultat og bliver tilfreds!

  • Del/ skær det ferske kød i mindre portioner, der egner sig til dit/jeres behov og læg kødet i fryseren.
  • Sørg for at fordele kødet i fryseren samt evt. at vende det et par timer senere for at sikre korrekt indfrysning.
  • Hvis der er tid, så form hakkekødet som bøffer og pak dem to og to, inden de kommer i fryseren. Det tager lidt tid, men er mere fleksibelt ved optøning.

Se here vores brochure her

Opskæring:

I​nderlår

Yderlår

Lårtunge

Klump

Tykstegsfilet

T-bone steaks

Højrebssteg

Entrecôte-steg

Mørbradhoved

Cuvette

Culotte

Tykkam

Bov med ben

Ossobuco

Oksehale

Spareribs

Hakket kød

Anvendes til:

Roastbeef, sammenkogte retter, f. eks boeuf bourginon

Sammenkogte retter f. eks bøf stroganoff

Roastbeef

Sammenkogte retter, f. eks gullasch

Bøffer, roastbeef eller i tynde skiver i f. eks thai mad

Grill (det er tyndsteg og mørbrad)

Hel steg i ovn/kuglegrill eller bøffer

Hel steg i ovn/kuglegrill eller bøffer

Steges hel eller skæres i bøffer

Hel steg i ovn/kuglegrill, koges til f. eks mexicansk mad eller perberrodskød

Hel steg i ovn/kuglegrill

Gammeldags oksesteg

Koges til mexicansk /thai/indisk mad og få en god oksekødssuppe

Ossobuco

Okehale ragout

Koges, marineres og grilles

Lasagne, taco, hakkebøffer mv.

UGE 49 og 50

  magert hakket

               OksekødSMÅKød

​                          ( Kødkvæg )

3 kg   ......      Superpris   200,00 kr.

   

Magert hakket

grisekød

   Hakket 1 gang

+ 10 meter tarme

5 kg   ........  Superpris       250,00 kr.

                  Røget Flæsk

                   I stykke​r eller tern

      Pr. 1/2 kg kun ...  Superpris    25,00 kr.

​ 

Frit valg PÅ hele hylden:    

       

      Bryst i skiver, ca. 850 gr.

      Koteletter u/ben, ca. 800 gr.

      Nakkekoteletter, ca. 850 gr.

      Schnitzler, ca. 700 gr.

      Skinke i strimler eller tern, ca. 750 gr.

      Hakket gris, ca. 1200 gr.

      Medister, ca. 1200 gr.

                 Pr. pakke   ... 60,00  kr.

   ​

Ta' 2 pakker  

for kun   ......    110,00 kr.

​Åbningstider

omkring jul og nytår:

Torsdag d. 21. dec. : kl. 9.00 - 17.30

Fredag  d. 22. dec. : kl. 9.00 - 18.00

Torsdag d. 28. dec. : kl. 9.00 - 17.30

Fredag  d. 29. dec. : kl. 9.00 - 18.00

Detail