Gode råd

​Et par gode råd, så får du det bedste resultat og bliver tilfreds!

  • Del/ skær det ferske kød i mindre portioner, der egner sig til dit/jeres behov og læg kødet i fryseren.
  • Sørg for at fordele kødet i fryseren samt evt. at vende det et par timer senere for at sikre korrekt indfrysning.
  • Hvis der er tid, så form hakkekødet som bøffer og pak dem to og to, inden de kommer i fryseren. Det tager lidt tid, men er mere fleksibelt ved optøning.

Se here vores brochure her

Opskæring:

I​nderlår

Yderlår

Lårtunge

Klump

Tykstegsfilet

T-bone steaks

Højrebssteg

Entrecôte-steg

Mørbradhoved

Cuvette

Culotte

Tykkam

Bov med ben

Ossobuco

Oksehale

Spareribs

Hakket kød

Anvendes til:

Roastbeef, sammenkogte retter, f. eks boeuf bourginon

Sammenkogte retter f. eks bøf stroganoff

Roastbeef

Sammenkogte retter, f. eks gullasch

Bøffer, roastbeef eller i tynde skiver i f. eks thai mad

Grill (det er tyndsteg og mørbrad)

Hel steg i ovn/kuglegrill eller bøffer

Hel steg i ovn/kuglegrill eller bøffer

Steges hel eller skæres i bøffer

Hel steg i ovn/kuglegrill, koges til f. eks mexicansk mad eller perberrodskød

Hel steg i ovn/kuglegrill

Gammeldags oksesteg

Koges til mexicansk /thai/indisk mad og få en god oksekødssuppe

Ossobuco

Okehale ragout

Koges, marineres og grilles

Lasagne, taco, hakkebøffer mv.

UGE  27-28

Store

Slagtekoteletter

                               m/ben

   Pr. 1/2 kg   kun   Superpris .....  37,50kr.


FYNSk grisekød

                         Magert hakket

     3 kg    kun    Superpris .....     100,00 kr.

 2 x 3 kg   kun   Superpris ....      175,00 kr.

                  Hjemmelavet                               Hamburgerryg

                    Ikke pumpet

  Pr. 1/2 kg   kun       Superpris .....  37,50 kr.

Fynske Kalvekoteletter

                             med ben

   Pr. 1/2 kg  kun    Superpris  .....    75,00kr.

      Frit valg på hele hylden:

       Bryst i skiver, ca. 850 gr.

       Koteletter u/ben, ca. 800 gr.

       Nakkekoteletter, ca. 850 gr.

       Schnitzler, ca. 700 gr.

       Skinke i strimler eller tern, ca. 750 gr.

       Hakket gris, ca. 1.200 gr.   

       Medister, ca. 1.200 gr.

                  Pr. pakke ...      60,00 kr.

               

                 Tá 2 pakker pakke for

           Kun    Superpris  ....  110,00 kr.

​             

  Marineret/Dampet KamBen

Marineret/Dampet Vikingekøller

MarineRet/Dampet BovstEaks

Lige klar til grillen  ! !

Sommerferie:

​vi holder ferie uge 29-30-31

                 Første dag i butikken:

            d. 9/8-18 kl. 9.00 - 17.30

               Slagteriet holder lukket

              fra d. 14/7 til d. 5/8-18

                   begge dage incl.

   

         

              

​​

Åbningstider i butikken:

         Torsdag    kl. 9.00 - 17.30

         Fredag      kl. 9.00 - 18.00

     

       

Detail